Søk
  • Monica Bjermeland

Meldingar

Oppdatert: juli 1

63 måtar å elske deg på hadde flaks og fekk sine femten minutt. Meldingane var til alt overmål gode!


NRK Bok gjorde eit radiointervju med meg. Eg tok med Cille Biermann til den tidlegare stamkafeen min, Noahs Ark på øvre Grünerløkka. No har eg migrert til den tyrkiske restauranten Mevlana i Trondheimsvegen.


Vårt Land hadde ei kjempefin melding, men eg må nok, med respekt å melde, leggje til at eg synest ein romankarakter må få lov å mislike ideen om tilgjeving sjølv om bokmeldaren (og forfattaren) har eit romslegare syn på saka.

Stor stas var det å få terningkast 6 av den prisbelønte lyrikaren Øyvind Rangøy i Romsdals Budstikke.Stavanger Aftenblad publiserte også ei svært fin lesing, kanskje den som ligg nærast det eg prøvde med dette prosjektet. Eg kjende meg rett og slett forstått av Sigmund Jensen.


Romanen har også fått merksemd i bokbloggverda: Alle må lese! Helene R. Fagermo. Boka BURDE vere ein snakkis! Elin B. Sjølie.


Denne vil eg tilrå på det varmaste! Ingebjørg @lesehjarte

0 visninger

© 2020 av Monica Bjermeland. Skapt med Wix.com